Αν θυμάστε είχα κάνει μια ανάρτηση πριν λίγο καιρό που αφορούσε τις κάρτες Lego Duplo Counting & Building, οι οποίες γενικά είχαν επιτυχία με την Κωνσταντίνα μιας και της αρέσει να τις παίζει συχνά πυκνά.

Αφού είδα ότι οι καρτούλες αυτές «τραβάνε», τις εξέλιξα λιγάκι και τις έκανα μόνο Building. Τι εννοώ; Πρόσθεσα άλλο ένα μέγεθος από τα Lego τουβλάκια μας και αυτή τη φορά χτίζουμε διάφορες μικροκατασκευές σύμφωνα με την κάρτα.

Lego Duplo building 3.jpg

Η αλήθεια είναι οτι την δυσκολέψαν λίγο. Ξεκινήσαμε όμως με τις πιο απλές κατασκευές και πιστεύω ότι στην πορεία θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε και στις πιο δύσκολες.

Εδώ σας έχω και τα δύο εκτυπώσιμα αρχεία. Το ένα αφορά τις κάρτες Lego οι οποίες είναι διαμορφωμένες σύμφωνα με τα δικά μας διαθέσιμα χρώματα και το άλλο είναι με λευκά τουβλάκια όπου μπορείτε να τα χρωματίσετε εσείς σύμφωνα με τα δικά σας Lego.

Εννοείται πλαστικοποίησα τις κάρτες για να αντέξουν την οποιαδήποτε χρήση της Κωνσταντίνας (τις μασάμε, τις απλώνουμε απλά και πάει λέγοντας), ελπίζοντας οτι θα αντέξουν και για τον μπέμπη αργότερα.

Καλή σας διασκέδαση 🙂

 

Advertisement