Μετά από πάρα πολύ καιρό, επιτέλους επανέρχομαι. Το καλοκαιράκι που μας πέρασε, είπα να κάνω κάποιες αλλαγές στο σπίτι μιας και ανακάλυψα την Μαρί Κοντό και έπαθα ένα κατιτίς με τα συρτάρια μου και τα ντουλάπια μου. Έπαθα μια παράκρουση κι απέκτησα ένα ψυχαναγκασμό συμμαζέματος γιατί ένιωθα ότι η κατάσταση με τα πράγματα των παιδιών είχε ξεφύγει κομματάκι. Γενικά, ήταν ένα καλοκαίρι ανανέωσης και ξεκαθαρίσματος/ξεσαβουριάσματος και δεν σας κρύβω ότι χάρηκα λιγάκι που τακτοποίησα τις ντουλαπίτσες μου, παρά την κούραση που «έφαγα»!

Μετά ξεκίνησε και το προνήπιο η Κωνσταντίνα, είχα λίγο τρέξιμο μέχρι να οργανωθούμε, απέκτησα και ραπτομηχανή, ήθελα να κάνω μια εξάσκηση κι εκεί και όπως καταλαβαίνετε, το blog μπήκε εκείνο τον καιρό σε δεύτερη μοίρα.

Μιας και μπαίνω πλέον σε μια σειρά, είπα να ξεκινήσω με κάτι «γλυκό». Παρατήρησα ότι είχαμε έλλειψη από γλυκά στην παιδική κουζίνα. Τα παλιά μπισκότα και παστάκια που είχα φτιάξει από χάντρες, τα είχε πιάσει ο Χρήστος και ως ο απόλυτος καταστροφέας του σπιτιού, τα διέλυσε. Έτσι ένα μεσημεράκι που κοιμόταν κατάφερα κι έφτιαξα μερικά cupcake και παγωτά χωνάκι με πομ πομ που τα έκανα με μαλλί.

Έτσι λοιπόν αρχικά έφτιαξα διάφορα μεγέθη πομ πομ με το pom pom maker.

Αν δεν έχετε pom pom maker, μην ανησυχείτε, με χαρτόνι ή με πιρούνι μπορείτε επίσης να κάνετε. Σας έχω εδώ βιντεάκι στο youtube, για να δείτε διάφορες μεθόδους και οδηγίες για το πως να τα φτιάξετε.

Στην συνέχεια, έφτιαξα και κάποιους κώνους με τσόχα για να κάνω τα χωνάκια και κόλλησα τις άκρες τους με κόλλα σιλικόνης.

Στη συνέχεια κόλλησα κάποια πομ πομ σε χάρτινες θήκες για cupcakes και τα υπόλοιπα, στα χωνάκια.

Στο τέλος τα διακόσμησα με κανονικά πομ πομ χειροτεχνίας και χάντρες σιδερώματος ως τρούφα. Αν δεν έχετε χάντρες, μπορείτε απλά να κόψετε μικρά κομματάκια τσόχας και να τα βάλετε.

Έτοιμα!!!

Καλή σας διασκέδαση!!! 😀

Advertisement