Σας χαιρετώ φίλες και φίλοι!

Όπως φαντάζεστε τα παιδιά ξεκίνησαν σχολείο κι εγώ πλέον τα πρωινά μου τα έχω λίγο ελεύθερα! Πέρα από την προσπάθεια μου να πάω γυμναστήριο (με το που ξεκινάω όλο και κάτι «τσιμπάνε» τα μικρά ή προκύπτει κάποια δουλειά), επιτέλους καθαρίζω το σπίτι και μένει καθαρό για λίγες ώρες, δουλεύω με την ησυχία μου και στο λίγο χρόνο που μου μένει προσπάθω να «ξεσαλώνω» με κατασκευές και όχι μόνο. 😎

Λοιπόν αυτήν τη φορά έφτιαξα κάτι για τον μικρό. Επειδή προσπαθούμε να κάνουμε εξάσκηση με το ψαλιδάκι ✂️ (να μάθει να το κρατάει κτλ) κι επειδή θέλει το κίνητρο του για να το κάνει (χρειάζεται ένας fun factor), έφτιαξα ένα ελκυστικό εκτυπώσιμο. Δεν είναι και το καλύτερο μου αλλά ΟΚ από το τίποτα καλό είναι και αυτό και τη δουλειά την έκανε γιατί να κόβουμε απλό χαρτί γιοκ!

Έτσι σε μία σελίδα Α4 έφτιαξα μικρές λωρίδες με παγωτάκια, γλειφιτζούρια κτλ. 🍬 Έχω κόψει εγώ τις λωρίδες και στη συνέχεια προσπαθούμε να τα κόψουμε μικρά τετραγωνάκια. Ευτυχώς το βρήκε διασκεδαστικό και κάθε μερα κόβουμε και 1-2 λωρίδες.

Εάν λοιπόν θέλετε κι εσείς να κάνετε εξάσκηση με το ψαλιδάκι και να μαζέψετε παγωτογλυκάκια, το εκτυπώσιμο θα το βρείτε εδώ.

Εδώ σας αφήνω και πάω να μαζέψω τα κομμάτια που κόψαμε από το πάτωμα!

Καλή σας διασκέδαση!!! 😄

Advertisement