Αυτό το παιχνίδι το είχα φτιάξει κάτι «αιώνες» πριν αλλά δεν είχα βρει την κατάλληλη ευκαιρία να το μοιραστώ μαζί σας. Ήρθε όμως η ώρα να το κάνω!

Λοιπόν, αυτό είναι ένα εκτυπώσιμο που δεν θυμάμαι καν πώς/τι είδα και το έφτιαξα. Το είχα κάνει σε μικρή έκδοση τότε προκειμένου να πλαστικοποιηθεί και να μπει σε τσαντάκι δραστηριοτήτων. Σε εσάς θα το δώσω και στη μικρότερη και στη μεγαλύτερη έκδοση.

Θα εκτυπώσετε λοιπόν τα 2 φύλλα. Το 1ο φύλλο θα το αφήσετε ως έχει. Το 2ο φύλλο θα το κόψετε στις γκρι γραμμές μόνο (δείτε τις φωτό για το πώς πρέπει να είναι οι καρτούλες).

Αφού λοιπόν το ετοιμάσετε, αφήστε το παιδί να τις βάλει στη σωστή θέση όπως φαίνεται στο μικρό τετραγωνάκι στο 1ο φύλλο.

Τα αρχεία μπορείτε να τα βρείτε εδώ:

ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΕΚΔΟΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Tip Εγώ ως συνήθως όλα αυτά τα πλαστικοποιώ για να «κρατάνε» οι δραστηριότητές μας. Στη συγκεκριμένη κόλλησα και velcro (το γνωστό χριτς χρατς) για να μένουν σταθερές οι καρτούλες πάνω στο «ταμπλό».

Εάν σας άρεσε η ιδέα, ακολουθήστε με στο instagram για ακόμα περισσότερες ιδέες και δραστηριότητες. Αν όμως είσαι οπαδός του fb, ακολουθήστε τη σελίδα μου ή κάντε join στην ομάδα Κατασκευά-Ζουμε μαζί με τα παιδιά.

Καλή σας διασκέδαση!  😄

Advertisement