Σήμερα σας έχω σούπερ ιδέα οικονομική για δωράκι/κέρασμα στο σχολείο, στο πάρτυ κτλ. Τα έδωσα στο πάρτυ των παιδιών μου πέρυσι την άνοιξη και είχαν μεγάλο σουξέ. Μιας και ξεχυθήκαμε στις παιδικές χαρές, σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο δώρο κάτι που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τα παιδιά, είτε είναι νηπιαγωγείου είτε δημοτικού.

Δεν είναι δύσκολη η κατασκευή τους απλά εδώ θα σας πω 1-2 tips για το πώς μπορείτε να φτιάξετε τέλεια + που θα σας δώσω το εκτυπώσιμο ταμπελάκι να κολλήσετε αν θέλετε.

Αυτά που θα χρειαστείτε είναι:

Κιμωλίες πεζοδρομίου, πλαστικά σακουλάκια διάστασης 12×20εκ. περίπου (ή και μεγαλύτερα), ματάκια χειροτεχνίας, μεγαλούτσικα πομ πομ, μαλλί πλεξίματος, σελοτέιπ και θερμοκόλλα.

Αυτά μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα εξής καταστήματα:

Κιμωλίες πεζοδρομίου, πομ πομ, ματάκια, κόλλα: Max Stores, Jumbo, Pepco, τοπικά βιβλιοπωλεία.

Σακουλάκια: τα βρίσκετε σε καταστήματα με είδη συσκευασίας, εγώ τα πήρα από APack στη Νέα Ιωνία.

Μαλλί πλεξίματος: από μαγαζιά με κλωστές, μαλλιά κτλ και από τα Jumbo.

Πώς τα φτιάχνουμε:

Απλά πράγματα γιατί έχουμε και δουλειές….

Βάζουμε 3 κιμωλίες στο σακουλάκι, κλείνουμε με σελοτέιπ. Στη συνέχεια κολλάμε με θερμοκόλλα τα μαλλάκια (σας έφτιαξα ένα πρόχειρο βιντεάκι στο instagram για να δείτε πώς τα έκανα), τα ματάκια και το πομ πομ (με προσοχή να μην κάψουμε το σακουλάκι).

Τέλος κόλλησα ένα ταμπελάκι πίσω με ένα μικρό ποιηματάκι για να ξέρουν τι πήραν τα παιδιά και από ποιον είναι το δωράκι!

Το εκτυπώσιμο θα το βρείτε εδώ! Τα εκτυπώνετε σε φύλλο Α4 και τα κόβετε!

Αν τα φτιάξετε, θα χαρώ δω φωτογραφίες και μην ξεχάσετε να με κάνετε tag.

Καλή σας διασκέδαση! ❤️