Χάθηκα για άλλη μια φορά φίλες και φίλοι αλλά τους τελευταίους μήνες, έγιναν πολλές αλλαγές στην ζωή μας. Επιγραμματικά θα σας πω ότι ξεκίνησα να εργάζομαι… και δεν βρήκα την οποιαδήποτε δουλειά αλλά βρήκα ΤΗΝ ιδανική δουλειά, με αφεντικό μια καταπληκτική μαμά, με ωράριο στα μέτρα μου και το σημαντικότερο… είναι εργασία από το σπίτι. Λεπτομέρειες θα έχετε σε επόμενο post (ελπίζω σύντομο) γιατί νομίζω ότι όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο και γενικά είναι μια ωραία ιστορία για να αφηγηθώ.

Επίσης ένα άλλο σημαντικό γεγονός που έγινε στη ζωή μας, είναι οτι μικρός μας Χρηστάκης διεγνώσθη ότι έχει κάποια αναπτυξιακά θέματα. Και γι αυτό το γεγονός δεν θα σας πω πολλά αυτή τη στιγμή γιατί είναι σχετικά πρόσφατο και είμαστε ακόμα σε φάση έρευνας και λεπτομέρειες θα πω σε επόμενο ποστ (αν κι έχουμε ξεκινήσει πρώιμη παρέμβαση). Σε κάθε περίπτωση σύντομα θα ξεκινήσω να φτιάχνω υλικό ειδικής αγωγής κατόπιν ειδικών οδηγιών που θα έχουμε και θα το ανεβάζω στο blog.

Και τώρα στα δικά μας!! Οι διακοπές πλησιάζουν, τα παιδιά θα ξεσαλώσουν στην παραλία αλλά σκεφτόμουν πως θα απασχολήσω την Κωνσταντίνα στο αμάξι αλλά και στις ταβέρνες όταν πάμε για φαί. Το τσαντάκι δραστηριοτήτων που είχα φτιάξει παλιά, είναι πλέον ακατάλληλο για την ηλικία της, οπότε έχω κάνει ξεκίνημα για κάτι νέο αλλά να έχει και την δική μας συμμετοχή για να διασκεδάζουμε όλοι μαζί γιατί είναι κάτι που φαίνεται να το έχει ανάγκη. Οπότε σκέφτηκα να φτιάξω κάποια παιχνίδια, τύπου επιτραπέζια, ώστε να παίζουμε όλοι.

Ένα από αυτά είναι το «Μάντεψε Ποιος» το οποίο της άρεσε τόσο πολύ το Χριστουγεννιάτικο που είχα φτιάξει, που το παίζουμε μέχρι τώρα. Έτσι λοιπόν έφτιαξα ένα νέο με καλοκαιρινό θέμα και θα το κρατήσω έκπληξη για τις διακοπές μας. Πλαστικοποιήθηκε και είναι έτοιμο προς χρήση 😀

Το αρχείο θα το βρείτε εδώ:

Καλή διασκέδαση!!!

Advertisement