Αυτό το ποστ είναι του «ποδαριού» μιας και το γράφω με τα παιδιά να «διαλύουν» το σπίτι αυτή τη στιγμή και προσπαθώ να σώσω ότι σώζεται 😅. Οπότε θα είμαι σύντομη και συγχωρεστέ με που θα σας «ξεπετάξω» 🙂

Πριν λίγο καιρό είχα φτιάξει μια φόρμα για την κόρη μου για να γράψουμε τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης. Άνθρωποι είμαστε και πολλά μπορούν να συμβούν όταν μένουμε μόνοι με τα παιδιά στο σπίτι και ήθελα να εκπαιδεύσω την Κωνσταντίνα πως να παίρνει τηλέφωνο σε περίπτωση που χρειαστεί.

Οπότε έφτιαξα αυτό το εκτυπώσιμο, το οποίο εκτός από τα τηλέφωνα αστυνομίας, πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ που τα έχει ήδη έτοιμα, μπορείτε να σημειώσετε από κάτω τα τηλέφωνα της μαμάς, του μπαμπά και στα διπλανά πεδία μπορείτε να βάλετε φίλους, θείους, παππουδογιαγιάδες κ.τ.λ.

Τις πρώτες μέρες είχαμε τρελαθεί να παίρνουμε τηλέφωνα τους πάντες! Τώρα βρίσκεται πλαστικοποιημένο στην πόρτα του ψυγείου μας και πολλές φορές η Κωνσταντίνα το χρησιμοποιεί για να παίρνει τηλέφωνο η ίδια τους συγγενείς μας.

Είχα φτιάξει δύο εκτυπώσιμα, οπότε μπορείτε να διαλέξετε όποιο σας αρέσει περισσότερο. Επίσης επειδή είμαι και international blogger 😂, θα βρείτε και τελείως κενές φόρμες.

Τα εκτυπώσιμα θα τα βρείτε εδώ

Advertisement