Το πρώτο δοντάκι που «έπεσε» στην Κωνσταντίνα ήταν στο προνήπιο. Ξεκίνησαν νωρίς νωρίς να «βγαίνουν» τα νέα δοντάκια της και για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι πώς προέκυψε η νεράιδα των δοντιών. Της μίλησα εγώ; Της το είπε κάποιος συμμαθητής/τρια; Το είδε σε κάποιο παιδικό; Δεν θυμάμαι καθόλου!

Όπως και να είχε, εκείνη ανυπομονούσε να βάλει το δόντι κάτω από το μαξιλάρι και να δει τι θα της έφερνε η nεράιδα των δοντιών την επόμενη μέρα. Έτσι κι εγώ έφτιαξα τότε ένα πρόχειρο εκτυπώσιμο (το οποίο το βελτίωσα λίγο για να το μοιραστώ μαζί σας) που ήταν η απόδειξη παραλαβής του δοντιού από τη νεράιδα.

Μαζί με αυτό έφτιαξα και νεράιδονομίσματα γιατί δεν ήθελα να της αφήνω κανονικά χρήματα. Αυτά τα κόλλησα πάνω σε χαρτόνι, τα έκοψα ώστε να μοιάζουν με μαγικά νομίσματα και τα βάζω στην ειδική θέση της αποδειξης παραλαβής

Επιπλέον, για να διευκολύνουμε το έργο της νεράιδας, βρήκαμε ένα μικρό κουτάκι από κοσμήματα ώστε να το βάζουμε μέσα. Επειδή ήθελε να είναι όμορφο, η Κωνσταντίνα το ζωγράφισε!

Και βέβαια για να χαρίσω πιο μαγική νότα στην όλη εμπειρία της νεράιδας, κάθε φορά που έρχεται να πάρει το δοντάκι αφήνει και λίγη νεραιδόσκονη στο πάτωμα!

Εαν λοιπόν θέλετε κι εσείς να σας επισκεφθεί η νεράιδα των δοντιών, έχω φτιάξει δύο εκδοχές αποδείξεων σε δύο διαφορετικά χρώματα η κάθε μία, μαζί με τα νεράιδονομίσματα.

Το εκτυπώσιμο θα το βρείτε εδώ:

Καλή σας διασκέδαση και μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε στον λογαριασμό μου Instagram ή στο Facebook!

Advertisement